marți, 25 iunie 2013

Cum te coafezi la interviul pentru angajare

Va spun din proprie experienta (si experienta altora): Prima impresie conteaza. Conteaza foarte mult hainele alese, conteaza mult coafura si in general atitudinea. In acest articol o sa va ofer cateva sfaturi referitoare la modul in care sa te coafezi la interviul de angajare.

In primul rand, alegeti haine curate, care sa va avantajeze. Aici depinde mult si jobul pentru care ati aplicat. O pereche de pantaloni negrii, gri eleganti, o camasa, o geanta sunt suficient de bune pentru a te prezenta la un interviu pentru obtinerea unui post.

Dar cum iti faci parul cand mergi la un interviu? Am vazut femei care merg cu parul lasat liber, intins cu placa. Nu e recomandat sa mergi la un interviu cu parul lasat liber. Cea mai bun coafura pentru interviu ar fi o coada sau un coc. Dar atentie, cat mai simple.

Astfel, daca trebuie sa mergi la un interviu, este important ca parul sa fie curat. Spala-te cu o zi inainte de interviu. Piaptana bine parul. Strange-l intr-o coada de cal. Ai grija sa nu ai fire rebele, sa-ti intre bretonul in ochi. La un interviu e bine sa-ti privesti posibilul angajator in ochi. Daca ai breton, aranjazea-l astfel incat sa nu te deranjeze.


Poti opta pentru o coada de cal simpla, o impletitura simpla, o coada intr-o parte sau un coc foarte simplu. Nu mergeti la interviu cu parul lasat liber. S-ar putea sa va incomodeze si asta e ultimul lucru de care aveti nevoie. 

Sfat: Nu folositi fixativ de par in exces pentru ca s-ar putea ca mirosul sa persiste puternic si nici asta nu este bine. 
Daca aveti parul scurt sau mediu, aveti grija sa fie bine spalat, pieptanat si cu un aspect office. 

Hilar a fost faptul ca uneori am vazut persoane care nici macar nu erau pieptanate, banuiesc, din moment ce aratau de parca atunci s-au ridicat din pat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu