miercuri, 26 iunie 2013

Cum faci o impletitura fishtail, pas cu pas, cu explicatii

Afla mai jos cum faci o impletitura fishtail pas cu pas. O sa va explic cum puteti sa va faceti acasa, SINGURE, o impletitura. Chiar daca in pozele de aici apare si o alta persoana, va spun ca puteti sa o faceti singura. Poate ca nu o sa va iasa din prima insa dupa ce ati prins smecheria, o sa va faceti o impletitura fishtail in cateva minute.
Tehnica este aceeasi, atat pentru fishtail intr-o parte sau fishtail in coada de cal.

Imparti parul in doua sectiuni egale. Eu obisnuiesc sa-l piaptan foarte bine. Ia o suvita subtire(dupa ce te-ai obisnuit cu coafura poti sa iei suvite mai groase sau mai subtiri, dupa preferinte) din partea stanga a sectiunii si trece-o peste aceasta. O lasi in locul dintre cele doua sectiuni dupa care o adaugi la sectiunea din dreapta.

Ia o suvite subtire din partea dreapta, trece-o peste sectiunea din dreapta si adaug-o la sectiunea din stanga. E practic ce am facut in partea stanga. 

Dupa care repeti ce ai facut prima oara. Iei din nou suvita din partea stanga, o treci peste sectiune, o adaugi la cea din dreapta.  Practic, lucrezi, stanga-dreapta, stanga-dreapta. La sfarsit, bineinteles ca trebuie sa prinzi coada cu ceva.
Daca nu iti iese din prima, nu te enerva. Nici mie nu mi-a iesit. Daca ai lucrat bine si cu rabdare, impletitura coada de peste ar trebui sa arate ca in poza de mai jos:
Va urez succes si rabdare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu