duminică, 30 iunie 2013

Cum sa-ti faci suvite blonde acasa

Iata cateva sfaturi despre cum sa-ti faci suvite blonde acasa daca te incapatanezi sa nu mergi la un salon. In cadrul unui salon sunt profesionisti care iti vor oferi look-ul mult dorit. Daca totusi esti hotarata sa-ti faci cateva suvite blonde acasa, iata cele mai elementare sfaturi. Pentru suvite blonde, ai nevoie de pudra decoloranta, oxidant, manusi, pensula, punga, ac pentru crosetat sau folie de aluminiu pentru gatit( voi vorbi in cele ce urmeaza despre doua metode folosite de mine).

Suvite blonde cu folie de aluminiu. Aici ma refer la aceea folie care se foloseste in bucatarie. Amesteci pudra decoloranta cu oxidantul. Tai fasii din folia de aluminiu( depinde cat de lung este parul tau). Aplici pudra decoloranta peste suvita si apoi rulezi folia de aluminiu in sus. Astfel, nu risti sa-ti decolorezi si alte parti din par. Atentie, pudra decoloranta este destul de puternica si aveti grija la aplicare. Daca iti sare de pe pensula pentru vopsit, imediat incepe sa decoloreze. Stai aproximativ 50 de minute cu folia si apoi speli.

Ceva de genul:


Metoda 2. O foloseam in camin, pe vremea cand am fost studenta. Se piaptana parul. Se pune o punga pe cap. Se fac gaurele in ea. Cu ajutorul unui ac pentru crosetat se scot suvite. Se aplica decolorant pe ele si apoi astepti in jur de 50 de minute dupa care spalati. Dupa cum spuneam, aceasta metoda este mai grea si poti sa ai supriza ca suvitele sa fie total nepotrivite pentru ca nu poti sa vezi exact de unde le scoti. Recomand metoda cu folia.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu