miercuri, 26 iunie 2013

Culori de par recomandate pentru tenul masliniu

In acest articol veti gasi cateva sfaturi, idei de nuante pentru femeile care au tenul masliniu si doresc sa se vopseasca. Daca ai tenul inchis, nu te hazarda sa te vopsesti in orice nuanta. Trebuie sa acorzi o atentie deosebita nuantei de par pe care doresti sa o abordezi. Nu uita ca vopselele permanente de par persista in par. O culoare de par, o marca buna de vopsea nu se duce dupa cateva spalari. Brunetul este foarte greu de scos din par. Brunetul nu iese la spalat, poate doar culoarea sa se estompeze cat de cat.
Cum scapi de brunetul din par? Te tunzi, astepti sau iti faci un decapaj profesional.

Avand in vedere faptul ca femeile cu ten masliniu de obicei au par natural negru, atunci prima mea recomandare ar fi sa alegeti un brunet. Puteti alege un brunet cu reflexii. Brunet cu reflexii cenusa, albastrii.

Cele mai recomandate nuante pentru ten masliniu sunt brunet cu reflexii albastre, maro (saten inchis) cenusa, burgundy,  aramiu inchis 

Vopsele de par recomandari pentru ten masliniu:

Brunet - Garnier Nutrisse Ultracolor Bl 21
garnier ultracolor bl 21
Saten cenusiu pentru femeile cu ten inchis - recomand vopseaua de par L'Oreal Preferance M3
loreal preferance m3
Roscat pentru ten masliniu, recomand un roscat inchis, tot de la L'Oreal , respectiv L'Oreal Feria R68 - 
loreal feria r68
Culori de par de evitat pe un ten masliniu. Fugiti cat puteti de blond, in special blondul platinat. Daca totusi iubiti blondul, alegeti un blond mai inchis la care sa adaugati cateva suvite de brunet, saten inchis.
Bineinteles, in comert veti gasi foarte multe marci si nuante. Sfat: intotdeauna sa consultati catalogul, acolo se vad cel mai bine nuantele. Nu va orientati dupa culoarea modelului de pe cutia vopselei de par.
Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu