marți, 25 iunie 2013

Blond platinat acasa, poti sa te vopsesti blonda singura

Da, poti sa obtii un blond platinat acasa. Am tot observat pe diferite forumuri persoane care intrebau cum obtin un blond platinat acasa, daca se pot vopsi singure acasa si sa obtina un blond frumos. Si acum vin si va spun ca da, se poate. Insa la intrebarea: trebuie sa ma decolorez pentru a obtine un blond platinat?, raspunsul  este : Da, este evident. Pentru a obtine un blond platinat trebuie in primul rand sa obtii un blond deschis. Ulterior, asta te va ajuta sa obtii un blond platinat, un blond gri, alb. 

Nepoata mea a reusit asta acasa. Insa a trebuit sa se decoloreze de cateva ori, sa foloseasca tot felul de masti hidratante pentru ca decolorarea parului il deterioreaza. Bineinteles ca puteti intotdeauna sa alegeti varianta mai usoara si sigura : va prezentati la un salon unde o sa intalniti profesionisti. Daca insa vrei musai sa te vopsesti blonda acasa, iata ce trebuie sa faci:

1. Trebuie sa te decolorezi treptat. Poti folosi pudra decoloranta de la Kallos, in combinatie cu oxidant( 12% deschide cel mai puternic). Aplica decolorant pe suvite, foloseste folii din acelea pentru gatit pentru a acoperi suvitele pe care ai aplicat decolorantul. Treptat, fa-ti din ce in ce mai multe suvite. Decolorantul deschide foarte bine insa doar Parul Natural Nevopsit.


Dupa care, efectiv decoloreaza toate suvitele ramase. De aici, poti doar sa-ti decolorezi radacinile crescute. 

Daca ai obtinut un blond deschis, exista in comert foarte multe vopselele blond-platinat. Din pacate, multe nu rezista foarte mult si trebuie mereu sa aplici vopsea peste parul decolorat, ceea ce nu este prea bine. 

Varianta cea mai buna este samponul Kallos Gri Reflex. Cum sa folosesti samponul nuantator de la Kallos fara sa devii mov? Pune apa in lighean, pune cateva picaturi de sampon, amesteca apa cu mana apoi introdu parul in apa respectiva si spala. Dupa mai multe operatiuni, o sa obtineti un blond platinat. Desi la inceput nu va fi uniform, culoarea se va uniformiza cu timpul.

Ceva de genul, obtinut acasa.

Christina Aguilera

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu